Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2016 15:20 - РЕФОРМИ-ЗАКОННОСТ в ПРБ-чрезСОС
Автор: ikonomikanabednite Категория: Политика   
Прочетен: 587 Коментари: 0 Гласове:
0



Ще ми се някъде да публикувам всичко по опитите ми за реформи от м.Ноември2015г.до момента подредено по теми. ТУк е тема от тази календарна година, а именно РЕФОВМИ в прокуратурата и МВР, чрез СОС и  поставяне на охранителни камери и др.методи за установяване на престъпления като дискриминация, набеждаване и клевета.

https://www.facebook.com/GeorgiKirilov1987 ; 22.02.2016г.:
въпросът е
как достатъчно голяма група общински съветници да бъдат убедени
-да поискат общината да поиска от прокуратурите отговорни за София да реорганизират дейността си и дейността на полицията,
че основните провокатори, изнудвачи и
-извършители на престъпления, вкл.Дискриминация (по наказателния кодекс и по Зак.за защита от дискриминация), Клевета (по Наказателния кодекси), Набеждаване (отново по НК)-да бъдат разкривани и да няма лишавани редовно от свобода или от права, заради желания за дискриминация от страна на познати или непознати, които имат такъв интерес?
през 2010г. политиките на прокуратурата и полицията бяха да се намери този за когото ще има най-малко привърженици, да се работи срещу всеки който би го подкрепил и да бъдат подкрепяни дискриминиращите го, за да бъде по-дългосрочно лишен от свобода.Към момента полицейски управления в София действат в каквато тогава бе политиката на прокуратурата.
Как общинския съвет да поиска политиките да са - срещу дискриминацията, Клеветите, Набеждаването и в подкрепа жертвите на масови дискриминации, клевети, набеждаваници-по същество обвинения в престъпления, които лицето не е извършило?
Как в общинските социални центрове ще започнат да се установяват имената на точно на целящите дискриминация, чрез клевети и набеждаване - търсене на връзки с други лица извършвали същото в живота на жертвата (аз бях жертва през 2010 и 2011г. и има риск да стана отново жертва)?
Но и полицията не е по-полезна от през 2010г.и как и тя ще бъде променена, чрез искане от общинския съвет, който общински съвет имаше навика до миналата година да кани често шефа на СДВР за реклама, но не и ефективно да намалява разходите предизвикани от действия и бездействия на полицията и прокуратурата свързани и с горните престъпления, свързани и с почти никаквия контрол над частните фирми, фондации и НПО регистрирани като доставчици на социални услуги за които в повечето случаи получават пари от Мин.труда и соц.политика и ежегодно през това министерство от ЕВропа, а контрола е само да не съвпаднат имената на потребителя в 2 организации в период в който не е задължително да е ползвал соц.услуги в 1- от 2-е организации?

Georgi Valentinov Kirilov Georgi Valentinov Kirilov писмата ми от преди месец до отделите по соц.д-сти и обществен ред и до комисиите по същата тема не са предадени на СОС, заради политики на отделите или на общинския съвет целящи по-малко разкриване на истинските извършители на престъпления.
Georgi Valentinov Kirilov Хронологично
Коментари
Georgi Valentinov Kirilov

Georgi Valentinov Kirilov темата за ракриването на престъпления като набеждаване,дискриминация, клевета-все по НК, нуждата от промяна на политиките по това от Прокуратурата и опазване н анеприкосновености по Европ.конвенция за правата на човека(вещи, тяло, останалите като време още не съм докладвал), тази седмица успях да изискам от общинската к-сия по обществен ред някой общински съветник да накара СОС да повикат прокуратурите (миналата седмица не ми бе дадена думата, а предс.на с-сията не даде отговор защо), ще се опитам да го внеса и в к-сията по соц.д-сти, където миналата седмица също бе отказана възможноста за мнение в комисия.
Резултата е никакъв-никой общински съветник не каза, че ще подкрепи такава покана и искане за реформи в прокуратурата.

Отделите по обществен ред и социални дейности вече цял месец не желаят да предадат доклад и писмата ми до к-сията, въпреки, че е адресирано и до комисиите.

За щастие реформи на прокуратурата преди седмици докладвах в комисията по общинска собственост.
Georgi Valentinov Kirilov denken@abv.bg ΄ ми е ел. поща
Georgi Valentinov Kirilov въпроса бе публикуван на https://www.facebook.com/%D0%90%D0%BA%D1%82%D0.../info/...





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ikonomikanabednite
Категория: Политика
Прочетен: 41913
Постинги: 43
Коментари: 34
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол